nyam3.baru satu hari dah abes setengah bekas:P
ni resepinya:
1 cwn tepung kastard
3 cawan air
1 cwn susu cair
1/2 tin jagung cream corn
2-3 senduk gula
cara buat:
masukkan semua bahan diatas dlm periuk n masak atas api perlahan.kacau sampai pekat.pas dah pekat n mengelegak sket,masukkan dalam bekas pastu sejukkan dalam peti sejuk.
senang kan??
aku buat 2 adunan resepi ni:) dapat satu bekas seperti gambar diatas.
cubalah!!:)
p/s: lately tak sempat nak buat kek or cupcake or kek yang leceh2 or susah2, sempat wat kuih yang senang2 je:P hehe
salam perkenalan...
ReplyDeleteaduhai.. meleleh air liur pagi2...mcm nk kena buat jer arini.. hehehe
salam perkenalan gak:))
ReplyDeletehehe.yup,buat lah:)) sempat je nak buat puding ni sebab senang sgt kan????:)