Friday, November 25, 2016

saya jual bantal hotel ;)




🌸🌸🌸 PRE ORDER BANTAL HOTEL 🌸🌸🌸
💠 SPESIFIKASI BANTAL 💠
Tidak dijual kat kedai biasa . Bantal ini hanya dibuat untuk supply kepada hotel . Kualiti dijamin 100% kualiti bantal hotel . 💠Material: fibre+polyester (Lembut dan gebu gebas) . 💠 Size:19 x 29" . . 🎀🎀 BANTAL BARU TERUS DARI KILANG 🎀🎀 . . 👑KELEBIHAN👑
👑Hygiene - tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma.
👑Lembut & gebu - dibuat dari bahan yang empuk. Sesuai dengan tekstur kepala dan bahu.
👑Selesa dan tidak panas
👑Mudah untuk dicuci & dijaga.
👑Tidak memerangkap lembapan seperti habuk dan peluh yang sebabkan bantal menjadi lembab, busuk, gatal dan tekstur dalaman menjadi lembik.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Harga untuk sebiji bantal ialah RM40, jika ambil 4 biji harga RM150.
Tidak termasuk postage atau kos penghantaran bagi sekitar PasirGudang.
Pre-order ye. Harap sabar menunggu.

nak order bantal hotel?
whatsapp 0137812223 :)


😊




Saturday, November 12, 2016

baju warda suri hati mr pilot ;)

assalamualaikum..

sana sini tengah cari baju yang warda pakai dalam cerita suri hati mr pilot kan????



sampai anak tudung die pon orang cari.hehe

meh hakak nak bgtau,,,hakak ade jual baju warda suri hati mr pilot tu :))))







ni sizing chart ...boleh tengok ukuran size kat sini





WARDA ORI
HARGA : rm110 free postages,(WOWWWW,HARGA MURAH2 JE NI HAKAK BAGI DIKKK)hehe


detail:
material:: double premium khosibo,
✔️zip di dada (bf friendly)
✔️poket kiri dan kanan baju
✔️dua butang comel di tangan
✔️zip dibahagian tepi seluar
✔️getah seluar half

STOK LAKU KERAS😂😂😂😂kalau berminat meh whatsapp hakak 0137812223 cepat2.nanti melepassss,huhu


nak tgk baju lain boleh follow ig Hermanas.co
TQVM :)