Monday, August 15, 2016

saya ada jual curtain wardrobe dengan harga yang MURAH !

Ade yg berminat???
CLEAR STOCK..!!
Curtain Wardrobe

RM85
ADD RM10SM RM28SS
*HARGA PASARAN RM100+

Dimensions : 130cm(L) x 45cm(W) x 170cm(H)
Whatsapp 0137812223


NEW !! Multifunctional Wardrobe Large Size Hanging Cloth Storage
Oversized And Simple Wardrobe Hanging Cloth Dust Cloth Wardrobe The Same With IKEA Wardrobe
Multifunctional Wardrobe Large Size Hanging Cloth Storage









Product Features:
High quality & stylish
2-way zipper and roll curtain door wardrobe design
Wardrobe pattern is waterproof, will not fade, anti-corrosive, wear resistant, air permeable
Fashionable design with generous amount of space
Large capacity
Easy to use and carry
Include Storage Sleeve
Color : Purple , Brown , Grey , Violet-Red



harga hanya RM85 sahaja okayyyyyyy

berminat whatsapp saya 0137812223 :)

Wednesday, August 10, 2016

saya ada jual baju ,blouse, dress, jubah , cardigan dan shawl cantik-cantik

assalamualaikum..

alhamdulillah..rezeki anak no3, bisnes kecil dan sampingan aku kini berkembang ..walaupun kecil-kecilan dan sampingan..tapi alhamdulillah :)


korang kalau selalu online shopping kat instagram or facebook mesti rambang mata tengok baju, blouse ,dress cantik -cantik kan?? same goes with me;) so kalau korang tercari-cari baju cantik2 design terkini dengan harga murah dan berpatutan..korang boleh follow ig aku, hermanas.co
























sebahagian dari koleksi baju dari hermanas.co
boleh follow hermanas.co untuk pilihan lebih banyak :)))))

follow hermanas.co sekarang! :)

Friday, August 5, 2016

Hermanas.co

do follow n support us dear families and friends :)))



hermanas means sisters in spanish ;)
selalu berangan nak buat bisnes with my sisters.
so ni kira one step ahead:)
mana tau akan datang boleh buat baju dan shawl dari jenama kami sendiri, InsyaAllah :)


so...do support n follow our ig : hermanas.co

thanks:)

Thursday, August 4, 2016

Ummitots Essentials dan Wellness Blend produk organik yang selamat untuk anak

assalamualaikum dan selamat sejahtera..



anak anda sering demam?batuk batuk? kahak? selsema? sudah guna bermacam ubat tetapi tidak berkesan? nak guna produk yang bebas bahan kimia untuk anak? anda boleh mencuba starter kit Ummitots Essential.




UMMITOTS ESSENTIALS STARTER KIT.
❤️❤️❤️❤️
Terdiri daripada 4jenis balm (15ml/case) :-
💋LOVELY SKIN BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING melrose + lavender.
👠 sesuai pencegahan semua masalah kulit termasuk ekzema, gigitan nyamuk, kulit kering, ruam panas.
💋CHEST RUB BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING lavender+ t3 oils + lemon
👠 sebagai pencegahan dan meredakan selesema, hingus berair dan batuk kanak-kanak mahupun bayi seawal umur 1hari kerana gabungan minyak yang x panas.
💋SLEEPY TIME BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING lavender + cedarwood
👠 sesuai untuk menenangkan anak-anak, memberi tidur yang nyenyak, mudah tidur dan lebih lena ( tertakluk pada keadaan persekitaran dan cara ibu ayah menidurkan bayi)
💋HAPPY TUMMY BALM diperbuat daripada gabungan minyak badam, minyak kelapa dara, beeswax shea butter dan minyak pati tumbuhan YOUNG LIVING digize + lemon
👠 juga dikenali sebagai MINYAK TELON MODEN. Untuk melegakan segala masalah berkaitan perut, sistem pencernaan dan usus seperti angin, colic, cirit birit yang tidak serius dan sembelit.
STARTER KIT TERDIRI 4jenis balm ini daripada bahan bahan organik dan dibuat dalam keadaan yang bersih. Semua bekas telah direbus dan dikeringkan dahulu.
.
HANYA RM40/set
HANYA RM40/set
HANYA RM40/set
.

Sesuai untuk dibawa semasa perjalanan, atau baru ingin menceburi diri dalam dunia ‪#‎minyakpati‬ atau essential oils.
Anda berminat?? Jom wassap saya, agen sah Ummitots essential, 0137812223 (ain)

P/s: semua balm diatas BUKAN UBAT ATAU RAWATAN, ia hanya sebagai ikhtiar pencegahan dan melegakan simptom-simptom. Jika penyakit berterusan sila berjumpa doktor. 


ok, sekarang nak cerita pasal wellness blend pulak.




MOMMIES OUT THERE , jom dapatkan perisai untuk anak-anak.. Sesuai untuk tingkatkan imun anak2.. Yang best tak payah makan, suap2 anak muntah2 ubat semua kan...
.
Ni sapu sapu urut2 je kat tapak kaki anak, tulang belakang anak dan x kisah la mana2...
Anak2 suka..
.
Ada geng2 yang panggil BOBOIBOY KUASA 5 BLEND!! Mesti anak2 bersemangat!!
.
Jom dapatkan satu pada geng kami yang terdekat!!

Antara kegunaan wellness blend...
1. Immune booster
2. As a sheild from bacteria and virus. Orang batuk, bersin, cium gomol anak kita
3. Supaya anak lebih kebah dr mudah terkena jangkitan HFMD, viral fever, hingus lekeh hijo
4. Can be a substitute of thieves. Hence it is more affordable to buy
5. Kalau orang dewasa dan kanak2 tetiba kena bisul bernanah pun boleh guna di tapak kaki or directly ke bisul. Cepat kecut dan kurang keradangan kulit.
6. Anak2 muntah or ada sakit hfmd, air liur di tangan or keluar dr mulut, pegang sana sini, muntah kat sofa, carpet, dalam keta. Uols boleh buat anticeptic spray. Spray dipermukaan benda2 tu. Then lap.
7. Kena cirit birit makan melampau waktu raya, pun boleh guna wellness blend.
8. Anak kena demam panas, boleh apply wellness blend.
9. Dah nama pun 'Wellness Blend'..jadi ianya utk kesihatan menyeluruh. Mencegah lebih baik dari merawat. However, (nauzubillah) If terkena apa2 penyakit, it can be your very best first aid kit..YES, your first aid kit!
For tempahan 0137812223 (AIN-agen sah ummitots essential)


p/s : saya dah guna. Anda bagaimana?
boleh google kebaikan essential oil young living ni,memang banyak kebaikan.harga satu botol pon memang mahal. wellness blend adalah campuran 5 jenis essential oil oleh young living. 

Saturday, June 18, 2016

40 weeks pregnant.

assalamualaikum..



hihi..im still pregnant kepada sesiapa yang tertanya-tanya:P

haha.actually mmg hampir setiap hari orang tanya aku 'DAH BERANAK KE BELUM" atau..."AIN DAH BERSALIN KE?" 

haha..actually mmg agak stress bila ibu mengandung yang sedang tunggu masa nak bersalin or dah hampir dekat tarikh due or dah melepasi tarikh due di soal dan diasak soalan itu bertubi-tubi dari ramai orang:P huhu

perutku @ 40weeks pregnant.
tepat2 pada hari due date. 


stress...sebab aku pon tak tau bile nak beranak ni?ohooiii..
hari dah 40 weeks 3 days. 
dah overdue 3 hari.
anak2 aku dulu zaheen dan ziyad pon overdue.
zaheen overdue 6 hari, lahir 3.81kg.
ziyad pula overdue 3 hari, lahir 3.9kg.
maybe baby nak ikut jejak langkah abang dan kakak die ..overdue juga.huhu..
tak apalah, yang penting anak ibu sihat dan selamat semuanya.
i just can't wait to meet u baby :)


yang paling selalu banyak tanya bila baby nak keluar ialah Ziyad.
huhu...sebab die tahu akan dapat baby boy. 
so die excited nak main dengan baby nanti. 
selalu letak mainan die atas perut ibu sebab nak bagi pinjam baby main,hihi
so sweet abang Ziyad :)

hihi,abg ziyad bagi baby pinjam mainan die.


actually, minggu ni aku agak kurang sihat.
kena batuk berkahak ..kahak warna kuning pekat.
batuk yang kuat sampai aku kene asthma dan kene neb.
dah lama aku xkene asthma ok.neb pon last tahun lepas rasanya.
lepastu, disebabkan batuk kuat, aku punya dada bahagian belakang sakit gila. bisaaaaaa. nak buat apa2 pon tak boleh:( 
kalau ikutkan doktor nak bagi antibiotik sebab ade infection katanya (kahak kuning pekat).
tapi memandangkan masa aku g klinik tu, lagi satu hari nak due aku...doktor kata tak payahlah antibiotik,. so aku just dapat ubat batuk n ubat cair kahak utk ibu mengandung.
alhamdulillah lepas 2 hari keadaan makin ok..dan hari ni alhamdulillah aku makin sihat.
dah boleh aktif macam biasa :)
kalau tak...tidur malam pon xlena sebab asyik batuk n wheezing jn kene sedut inhaler sbb asthma.
aku risau gak kalao xbaik lagi nnt nak bersalin semput camne? T__T
sekarang masih batuk,tp dah kurang..dan bila batuk dah sakit kat dada..n kahak pon dah cair..
mybe baby nak tunggu ibu sihat betul baru nak keluar :)


oklah,tu je nak mengomel malam ni...
nak tdo dulu..
gudnite alls
doakan urusan bersalinku dipermudahkan..
mudah , cepat dan selamat.
aminnnnnn :))))))