Sunday, June 14, 2009

Demam:(

arini....rase cam xsehat la...rase cam xsedap badan...selsema+saket tekak.mybe sebab esok dah stat sekolah kot:P huhu..

cakap pasal sekolah....actually aku br je stat mengajar 12.1.09. n my first posting dapat kat segamat,my hometown:) so,jimat byk la coz tinggal kat umah ngan parents je n xperlu sewa umah;P hehe... Actually...bkn senang nk jadi cekgu pada zaman sekarang:P budak2 skang laen...xmacam zaman kte dulu2:P huhu~ byk cabarannye lagi2 kalo cekgu lagi kecik dari budak:P huhu..----->>aku la tu:P

huhu...ok la...takde idea nk cte lagi coz pale cam rase berat je ni;(
sambung nnt ek;)
C ya!~

p/s: need Dr Azuwan at this moment...~

5 comments:

Melissa Mazlan said...

get well soon cikgu Ain=))

Soul: Jaga Ain elok2=p biasala demam2 bila nak dekat tunang ni..heheh=p

wawa pucca said...

encik azuwan akan terbang dr KL ke segamat

seru je
"4 in 1"
byk kali


hahah

get well soon babe

soul krasty said...

Mel, cm ade pengalaman je ni?=p

Wau wa,ko ingat kekasihku seru;p

apple dilla said...

untungnye dpt posting dkat2 umah!
jeles2..

NuRuL AiN said...

mel: thanks:)
wawa: dah seru byk kali...xsampai2 pn encik azuwannye;(
soul: janji nk bg obat spesel:P lalala
dila: jgn jeles...ni namenye rezeki;) hehe