Saturday, June 13, 2009

Puteh sayang~


asik letak gambo kek je,terliur lak korang nanti:P
hehe..ni gambo kuceng lak:P



tadaaa....ni lah Puteh,my luvly cat;) die tersangat la manje n ngade ok:P huhu..dh la jantan:P



ni puteh ngah tdo dalam pasu bunga.xde tpt len nk tdo agaknye:P huhu


puteh ni ske tdo gaye yang pelik2.huhu.n die paling ske org usap n belai die sampai die tertdo:P

ni die ngah dating.huhu.tpt dating:atas mesin basuh:P huhu.kucing betina tuh sgt garang ok.kucing betina tuh penah geget ibu jari my grandma aka tokmak.kitorang panggel kuceng betina tuh chihuahua or nickname die wawa.sory wawa:P hehe n ktorang sgt tak ske n tak restu cinta diorang:P huhu..sory la puteh:P cari la gf len yg elok sket perangai die eh.huhu
ni puteh tgh marah.huhu.tgk la ekor die,kembang coz ngah marah.huhu.die ni kalo marah,kuar suara yang pelik2:P pastu kpale die msti terteleng-teleng kalo ngah marah.huhu





sila maafkan aksi kurang sopan puteh:P huhu...die ni ske tdo terlentang:P


p/s: to me,cukup la bela sekor kucing je:P yg sekor ni pon tak terjage,apetah lagi nk bela byk2.lagipon kalo bela yang len nnt kne bahagikan kasih syg ngan kucing len lak:P huhu














6 comments:

apple sold out said...

alaaaaa..
geramnye tgk puteh tu.
nak!!!
hahahah..

btw, whats ur current location?

NuRuL AiN said...

segamat,Johor:)
what about u?:)

apple sold out said...

KL la yang..
dtg KL meh tdo umah I ok. :)

NuRuL AiN said...

ok;)umah u kt ner ek?;)

apple sold out said...

pantai dlm.
walking distance je dgn umah soul dulu tu.

wawa pucca said...

haah.
dekat je

tdo umah i pon leh gak :P

tak suka kucing