Sunday, July 12, 2009

OuR BIG Day!:)

fakta:
-sgt berdebar lagi2 ms mak mr soul sarung cincin n gelang n sume org serbu masuk bilik aku:P
-sgt tak puas ati make up mak andam tu....mybe sbb aku takmo cukur kening pastu aku taknak kne make up tebal tp stil tebal n not like me.heh.pastu make up die menampakkan aku lagi gelap dr kulit asal aku.huhu
-mr soul leh masuk umah n dok kat tpt org bincang n dengo sume2 dr a to z:P tak pnah dibuat org mak aku ckp
-pnt bgambo pas majlis abes
-mber aku leh tbawak balek umah die hp sony ericson aku,dah la blk pontian.huhu.sbb mase rombongan mr soul serbu bilik aku,aku pas hp kat die n die trus smpan dlm beg tgn die n aku lak lupe nk mintak lepas tu.huhu.nasib2...:P naseb ader no satu lagi:P
-agak down n moody seblum mjls stat coz tak confident ngn make up mak andam.
-my hantaran is D.I.Y:) sesape nk tempah leh contek aku:P huhu.kek n cupcake pon D.I.Y:)
-demam 2 ari sebelum mjls tunang n dapat 2 ari mc:p huhu~
-tdo kol 3pg siapkan cupcake utk hantaran.naseb adek aku tlg gak
-sambut bsday mr soul n abg die pas mjls tunang:)
-mjls tunang dah macam mjls nikah:P
-byk paparazi yang amik gambo:p rase cam artis jap:P
-mlm seblum mjls tunang..ader kenduri doa selamat n tahlil kat umah aku

ENjoy the pics:)


cium tgn mak mr soul:)




setelah keluar dr "tpt persembunyian" :P




penuh ruang tamu umh aku:P




mr soul yg sentiasa encem d mate aku:)
walaupun agak burn sket mase ni coz baru balik bercuti kat pangkor:P




malu2:P



ske gambo ni:) di sebelah aku ialah bakal mak mertua aku:P


kakmimah n nadia,aku,mak mr soul(mak),soul n depan skali aten yang menyibok:P


sambut bday pas mjls tunang:)
soul=6/7/09
abg mr soul(abg hairi)= 12/7/09




the cake:)

ngan member2 yang dtg:) thanks 4 coming:)

hey,im engaged!

11 comments:

apple dilla said...

alhamdulillah, setel sume.
meriahnye, ramai gile org.

takut jugak mak andam buat hal kn.
kena la buat test make up b4 event next time.

oh, soul mmg x reti malu.
heheheheh..
tp soul cm burn je.
tu la berfoya2 kt pangkor lg.
hahaha..

btw, tahniah ain & soul!

soul krasty said...

TQ2..aku mmg ireng ms ni..mklm la br pas menikmati pangkor.

alhamdulillah..sume selamat.

p/s:dila,jebeng siap msg aku mlm td psl engagement aku..nmpk cm teruja je die..hehe..

Melissa Mazlan said...

alhamdulillah!
welcome to the club ain n soul=)
soul..sunburn nye..tu laaa..org dah pesan pakai sunblock!

wawa pucca said...

ala..


suweet melampaunya
alhamdulillah
suda separuh soul tempuhi.

soul,pujuk la acop lak.

wawa pucca said...

tapi soul gile cerah
pakai fair n lovely ke soul.

nasib baik baju putih

ish ihs ihs

soul krasty said...

pkai sunblock je pn leh cerah=)

tapi fair&lovely pn boleh diguna pakai utk sesiapa yg mahu turunkan berat badan.

TQ.

soul krasty said...

wau wa..aku rase ko tahun depan.aku dapat rase..hehe..

wawa pucca said...

hahaha

ok
soul balas dendam
hehe


yela soul.
ko tetap comel ape.
aduh

NuRuL AiN said...

dila: TQ:) yup.nnt nk nikah or kawen,aku nk cube try test dlu make up.mr soul ckap,die xkesah kne bayo mahal,asal aku puas ati n berbaloi;)

soul aka encik tunang: ireng2 pon....i tetap syg kt u:P hehe

mel: tq mel:) tgg wawa n dila join the club lak.hehe

wawa: soul dah ckp ko taun dpn tu:P get ready;) hehe

apple dilla said...

to soul:
die mmg sentiase teruja org tunang, kawin..
pasal diri sendiri je x teruja.
haishhh..

to ain:
tp make up time tunang ni pun xde la teruk mane. kawin nnt bg naik seri skit. hehe..
bagus soul. memahami kaum wanita.
sekali seumur hidup tu.

NuRuL AiN said...

dila: memang xteruk sgt make up die..tp stil tak puas ati...lagi2 tang mata:P kalo dalam gambo tak nampak sgt.huhu..
dah la kamera tu cam salah setting,dah gambo yang dlm umah sume nampak gelap..:(