Tuesday, October 6, 2009

FAGS MINI GATHERING

FAGS MINI GATHERING

date:4 Oct 2009
time: 5.30-9.00 pm
venue: umah wawa aka ms pres


BEST!:)
thanks to penganjur yg besh, wawa aka ms presiden;)
siap makan2 n bg bekal lagi:)
FAGS sume sporting wpon cam malu2 mule2.huhu
'kami' yang dah tunang pon malu2:P ngade:P
tak puas jumpe,mase tak sempat coz esoknye dah keje:(
len kali kne jumpe ari cuti sekolah:P hehe
agak risau aritu blk lambat coz keje byk tak siap walaupon aku sekolah petang.
last2 amik MC:P lagipon cam tak sedap badan.huhu..alasan:P

to FAGS:)
tak sangke dpt jumpe aritu:)
cam tak percaya dah jumpe:P huhu
thanks to mr soul gak:)
for the surprise;) walaupon surprise tu dah tak surprise:P huhu

cume...tak cukup korum n tak complete coz mel+alep takde.
huhu..tp takpe,mel dah didenda:P
dengo cte nk g genting;)
cant wait~



the pic:)

pic ni diambil dr wawa:) sume bersama pasangan masing2:)



p/s: sume romantik:)










3 comments:

apple dilla said...

sume romantik la sgt kn?
korg je kot.
haha..

wawa pucca said...

cikgu ponteng sekolah?

terbalik ek..

ain.jumpa lagi jom.

siapa romantik?
siapa?
soul je la

NuRuL AiN said...

aku rase korang lagi romantik;)
*betul ni,tak tipu*