Friday, April 23, 2010

rumah sewa kami yang pertama

tibe2 teringat mase kitorang dok kat umah sewa kitorg yang pertama..kenangan..first time dok same2 pas kawen ok..sape tak ingat.huhu.actually aku ader amek gambo umah kami yang lame..ala...takde perabot pon lagi..maklum la br nk mulekan kehidupan:P



ni ruang tamu kitorg dlu yang xde pape pon:P
meja letak laptop tu pon gune kotak je.
dinding umah sewa dulu kurang bersih,nampak tak?huhu



meja utk letak laptop adalah kotak sebenarnye:P
tv xde lagi time ni.so internet je la hiburan kami:P huhu
satu-satunye ruang yang kitorang cat n kitorang suke tengok(walaupon biase je pd pandangan korang).huhu
xcat sume coz dah plan xnak dok lame kat umah sewa ni.

bilik tdo utama yg kitorng xnak duduk /tdo pon dlm bilik tdo ni.knape??ntahla.huhu
kitorng mule2 tdo kt ruang tamu jek.then tdo kat blk tdo yang kedua:)

dapur kecik kami.peti sejuk adelah hadiah dr mak+ayahku:)
kettle+periuk nasi adiah dr member2;)
kuali dlm pic ni mak bagi:P
dapo gas beli sendiri ye:P



lagi permandangan di dapo kecik kami .
mesin basuh adalah adiah dr member baik:)

microwave oven lak adiah dr kilang tempat encek suami keje:)


oops:P ini adalah encek suami yg br bgn tdo n trus ngadap laptop:P
huhu



gambo rumah dari luar ader amek..tapi mane ntah.xjumpe;(
kt umah baru ni ..alhamdulillah,selesa..lebih baik dari umah dulu..perabot pon dah ade..tengah survey sofa lak ni:P syg,petang ni kte g survey sofa lagi ye:P gaji dah masuk ni:P hehe

p/s: umah baru ni nnt aku snap gambo pas dh bli sofa yek:P huhu