Tuesday, September 28, 2010

aku sudah batal akaun friendster aku :)








aku memang dah lama nak batal akaun friendster aku...kenapa?entahlah...ader facebook je cukup kot.lagipon memang dah tak guna friendster. dari terbiar camtu...baik aku delete terus betol tak?:P huhu..btw..sebelum delete...aku sempat gak baca baca balik komen-komen dari member-member aku dalam friendster aku...aku ada save beberapa komen yang aku suka dan terharu bila membacanya.hehe.. bawah ni antara komen2 friendster yang aku save unuk kenangan...:)



"die ni anak bongsu masa start kenal kat
matrix dulu, tapi die ni anak sulung
rupenye. Macam tak percaye je aku. Aku
rasa orang lain pun mesti sangka camtu
gak. hepi je kerje die.Fifafufa....ingat
ke???"   
..... Mail pf11

* Mail ni ketua praktikum pf11 masa aku kat KMJ ..btw,aku n soul satu praktikum masa kat kmj:)





"A S S A L A M M U A L A I K U M
CHE`GU!!:::
yuHuu.....
Oit,SNA konon...wahai cik ain yg
kecik,sesungguh nye lame beno aku
takdgr cite dr ko...minah yg penuh dgn
konflik dalaman,i can say,heheh..ko still
rememba taks,date kite ev`ry sat kat
dpn telekom pas tusyen add.math?
ish..sungguh damai dikala itu..blek msti
kul 6!!ahaha..:P~

so hows ur life doin so far?aku cm nih jer

arr..maintain!akekeke...ok,arr t`care n
dun notty2~~!!

p/s:kemslm kat abe ko,erk..nti leh kite

mkn kat citu lg,eks?Daaaaa~~


luv..

Prof.Coqma.hihihi"
....Coqma

*Coqma ni...aku kenal die dari sek rendah lagi...die seorang yang hepy go lucky n seronok berkawan ngan die ni:)


"kechik...my best fren,
die nie budak paling rajin yg pernah aku
jumpe...baek pon otai jugak die
nie....jgn main ngan die nie
jgn kate aku tak beri amaran!! hehe

mmg dah lama aku menghilang....takdir kot??
hilang dompet, hilang skali sume contact
number(semua budak nye!!)
and then hilang aku nye e mail
plak!!Grrrr...!!
Hmmm.....ntah ar~

Lepas tuh dah lame gile, ntah nak cakap
ape dah...rase kekok gile, sowy
dah lah credit TAK pernah ade....budget
alwiz low coz kocek selalu berlubang ;(

neways,
happy to have read that ur doing well in
life n happy n also doing well in ur studies

ngko mmg bdk paling rapat ngan aku mase
skola dulu...i'll alwiz appreciate that
but our future is miles apart....i pray
urs will alwiz be bright, heck....i KNOW
it is.
die nie byk tolong aku mase fom5,
especially in arts :) owe you big time
die nie berbakat besar woo!! no doubt!!

b4 i go, take care my beba, ahaha ;)
send my regards to ur mom!! ehehe n to
everyone else also

never stop smilling k?
- NawiN -".........
Nawin

*Nawin...my bestfren masa form5..antara kawan lelaki yang aku rapat...



"assalamualaikum minah......kalo korang
sumer nak tau ....dier ni bukan
kengkadang talkative....memang talkative
pon...tak pat na handle siot....bebel
je....lg satu...kalo gayut tu...suke amik
port aku....kengkadang tu biler aku nak
gayut je kat restroom, tgk dier da ader
lu....arrrrrrghh.....lps ni tak pat le ko amik
port aku sbb aku ader port gayut lg best
dr restroom.....wawahahaaaa."
.....MAISARA UPM

*Mai...cosmate n geng aku masa kat UPM...


"oit!! a'kum!! huhu.. neh LaR cUzz
aKu yG cHoMeL... huhu.. kene
puji seyh cbb die ade sbelah aku
skang... x dpt nk ngutuk..
cHoMeL + gARaNg + maKiN
TeMBaM + nAkAL + sKe CuBeT
oRG + sEtIA + mINaH sTuDy +
QuAt tDo!! + SaYaNGGGGG!!!
sgt2 kAT ~SOUL~ huhu.. +
RaJeN bUAt AyAK tEh ~TaWaR~
(jIMaT GuLe TuK KoPI) + sKe
MaRaH2 oRg BiLe HoRMoN x
StaBiL.. (skang dah x dah... -->
sjak soul ader..<-- pLiK x?) +
sKaNG Dah ReTi JaIT dAh (sJaK
aMiK cOuRsE mSe cUTi Ari 2..)

2 je la... pNat aKu KuTuK...

MiNTaK MaAF MaLaYSia!!
"--shikeen

 *shikeen....sepupu aku yang comel;)


"StoRmRiDer..??
muah..muah...muah....!!! Berangan
ker tipoh..!! hehehe... Ha'a.. ye la ko
slalu dok miss call2 aku.. Ko +
maisara.. semenjak bergelar
berpunya... Langsung dah x ingat
aku.. Weih.. apasal aku call ko slalu
xdpt.. Ko tukor no dah ker.. Aku call
013 hang ler... Ker aku yg salah no
ni..?? hehehe.. Baik ko bg blk no ko
kat aku.. Ha.. lg 1.. Si soul tu.. Dier
tukor no gak ker.. ?? Aper citer cik
bedah..?? Bahagia ke
hendaknyer...?? hehehe.. Mesti ko
tergolek2 ketawa skarang kan..
Yelah.. soul kan pandai buat
lawak.. Ain ni.. dak praktikum aku..
Yeh..!! Berasap berapi beb!!
huhuhu.. Rindunyer time tu kan..??
Walaupon nampak skem, tapi
brutal, seyh.. Pantang gak kalo ajak
ponteng klass.. Dier mmg suker..
Tapi dier ni ponteng2 pon, teror..
hehe... Dier ni samer la mcm
pakwe dier, cute jer... Patut ler si
soul tu sangkut.. Moga berkekalan
la erk.. Harap dpt jumpa ko + soul
time reunion nnti.. Take care.. Jaga
soul leklok..!! Miss u.. Kirim salam
sayang aku kat maisara...
Chow!-
"-irma pf11

*irma....aku satu praktikum ngan die masa kat KMJ..

"wei, ohayo.....
er...nak cakap ape ek.....?
em.....
er....
erghm.....
ehmgh.....
er.....
hah! ingat pun...taknak cakap ape2 pun...hahahahahah :p

ni la akak aku....

favourite big sis? heck, she's the only big sis....
tapi aku lagi tinggi, hahahhahaha :p

er....kirim salam kat wan, soul or whatever the name is....ala, "member baek" ka'in tu.."
.adik aku,adib

 *Adib...adek aku daa...seorang yang baik hati n sayang kat kakak die kerana telah membelikan HP baru masa belajar kat UK utk kakak kesayangan die:P (ayat bodek.hehe)



"* * * ITS YOUR BIRTHDAY * * *
mari semua berpesta
diri mu semakin tua
rambut mu akan keguguran
gigi mu akan kehilangan??

haha...

neways, just wanted to drop by and wish u
happy birthday!!!
hav fun and god bless

cuidado de la toma mi amigo querido

=)nawin"....
Nawin



"heyyaaa orang di sana =)

ain..or should i call u kak ain??heheh..to be honest, sepanjang kita kat floor sem lepas kan, wani suuusaaah sangat nak sembang2 ngan ain.bukan xnak kawan, tapi sebab selalu takut, xtau nak panggil dia ape..hmmm..nak panggil apa ehh?wani panggil ain jek dulu ehh..kalo ada title kak tuu..nampak pelik jek kan heheh, but apa2 pon i still respect u as my senior =)


oraitt..nak citer pasal ain.she's sweet..bayeeekkkk sangat2..erm ain, thanx bagi pinjam tudung purple yg kita pakai masa masuk public speaking too..heheh..pastu thanx jugak tolong mekapkan wani masa nak menari time ponggal tuu...ain mmg terer ahh mekap2 nehh..


laaaagiii...kita sedih sebnanye sebab sem depan kita dah kehilangan jiran nii..heheh, baru berazam nak rapat2..hmm..nnti time raya takleh makan kuih raya yg dia bwk dah..sobsob..tapi xpe, upm xdela besor sgt kan..nanti kita jumpa lah.singgahlaa jenguk2 floor ehhh...


p/s cd fullhouse burn hari tu cane?ok x?"....
Alwani Amalini

 *alwani...floormate masa kat KTDI,UPM..die ni seorang blogger tegar gak.hehe


" friends never quit"...shaheed

 *shaheed...antara kawan lelaki pertama yang rapat ngan aku...



p/s: semua komen2 ni buat aku tersenyum...Bye Bye Friendster! :D
 btw...what past is past..:)

6 comments:

maisara my said...

ain...aku ker buat statement tu..huhu...terharu.......sobsob....

NuRuL AiN said...

aku lagi terharu.sob sob..:P

ikeyz said...

urm...
mcm mane nk like post ni haa...
mane nk click..
aku cari2 xjumpe... :P

apple dilla said...

aku pun dh berkurun xbukak,tp x delete pun lg. :P

::alwaniamalini:: said...

alamak, x sangka ada gak komen saye lam tu hahaha.. miss u! oh yes rindu nak makan kuih yg u buat! huu dapat tgk lam blog n fb pn jadi laa eheh..

take care dear! :)

NuRuL AiN said...

ikeyz: aku pon like post ni:P huhu

dilla: ntah...tatau kenapa nak delete.lagipon sume member pon dah gune FB...so....delete je la:P