Monday, September 27, 2010

aku sudah bersalin...kembar!




haaaaaaaaaa.....gempak tak tajuk kat atas??

huhu...actually, tajuk sebenar adalah...aku mimpi aku sudah bersalin...kembar:P mimpi sahaja ye...belum bersalin betol2 lagi:P hehe...sejak akhir2 ni...aku asyik mimpi aku dah beranak..dan yang terbaru adalah malam tadi...aku mimpi aku bersalin anak kembar!:P huhu...encik suami pon penah mimpi aku dah bersalin....tapi tak bersalin2 gak:P bila la agaknye ye...kalau ikut due date yang doc bagi...ade lagi 12 hari je lagi ni ...tak sampai 2 minggu lagi!skang ni...aku dah 38 weeks...baby pon dah matang...tunggu hari je ni....macam2 perasaan dalam hati aku ni...takot,excited,risau...nak keje pon dah malas je..huhuuhu...yelar..perut asyik mengeras,sakit n tak selesa...dengan gatal2 aku ni lagi..pastu kat sekolah asyik turun naik tangga...dapat relief lagi..rasa penat mengah letih penin taklarat n nak balik umah je tau tak.huhu~ ok la..tu je aku aku nak update hari ni...BAI!:)





7 comments:

::fadxieza:: said...

best la klu dpt kembar betol2..

apple dilla said...

ya Allah! terkejut aku ok
ingat dh btol-btol bersalin

ain,jgn lupe pack baju baby & sume stuff yg perlu siap-siap ok
incase tibe-tibe nk rush pegi hospital
nnt lupe sume plak
pad pun tau
nnt kabut mcm kakak aku, kena stop sane sini

NuRuL AiN said...

fadxieza: best..tapi double penat la:P hehe

dilla: saje je tajuk bikin gempak:P hehe..btw,bb stuff n mama stuff dah ready dalam bonet kete.tunggu masa je ni.kalau boleh cam nak cpat je.doakan aku ek:)

maisara my said...

aku doakan terbaik utk kwn aku nih!!!.....can't wait to hear good news from you!!!

NuRuL AiN said...

tq mai:) syg ko!!

apple dilla said...

time mkn2 kt umah mel aritu,diorg sume nk ain branak 10.10. Esp the guys la. Hehehe..

NuRuL AiN said...

dilla: soul pon beria tetiap ari ckp ngan baby dlm perut supaya keluar 10.10.10 :P