Thursday, September 23, 2010

and now i know that my lappy is..................JANTAN:P

wawawa...laptop aku Boy rupenye....patut la aku pilih die dulu:P huhu..camne nak tau jantina laptop anda??well...aku jumpa ni dalam facebook...saje nak share ngan korang...just for fun bebeh~




my lappy....



is a boy!!!
LOL

.
.
.



cara-cara nak tau jantina laptop anda:

1. buka notepad.paste ayat ini dalam notepad: 
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak "I love YOU"

2. lepas tu tekan SAVE AS. Ubah save as type kepada all files dan save kat desktop je. 
SAVE AS=love u.vbs

3.close notepad bila dah abis save. pastu double klik file yang dah save tadi(love u.vbs) dan korang akan dengar suara I LOVE YOU. cuba dengar betul2...suara i love u tu...suara perempuan atau lelaki??kalau dengar suara lelaki...maknanya...jantina laptop korang adalah jantan.kalau sebaliknye....betina la:P (macam kasar je guna jantan betina kan??guna gegurl n boy lagi comels kot?hehe)



p/s: my lappy is boy...korang lak?:)

7 comments:

najib said...

maafkan saya sekiranya terkasar bahasa,namun post macam laptop anda laki atau perempuan dah byk kali kuar,mungkin sebab itu anda xdapat nanged.tapi saya nanged anda,mungkin anda tidak tahu mengenai hal ini.sekian

NuRuL AiN said...

oh takpe:) sy memang baru tau pon:P hehehe.

Cik Lily said...

i punye pompuan. hehe

maisara my said...

ain...aku tergelak beso bl dgr suare kaso tu kuar...hahahaha...jantan rupenyer...

haslinda said...

ala..ak pny gegurl la..

NuRuL AiN said...

cik lily n haslinda: mesti cute kan suara pompuan laptop korang.hehe.suara jantan laptop aku garau gile.huhu

mai: jantan eh?kita serupa:P hehe

::alwaniamalini:: said...

hahaha..sama la..sore jantan daaa~ x sangka memalam laptop yg tido sekatil nih jantan hahaha..bahaye2