Thursday, September 30, 2010

maternity leave

Yeeeeeeeeeehhaaa~ 


dengan ini aku mengumumkan bahawa aku sudah mula bercuti hari ini:) 
aku mohon early maternity leave semalam dari pengetua sekolah aku dan pengetua aku luluskan cuti aku serta merta :) Alhamdulillah:)) org cakap rugi ambil cuti awal coz nanti kena naik keje awal....tapi......aku sangat la bertuah sebab... kalau aku amik cuti awal pon...aku naik still tak kerja coz tengah cuti sekolah:P itu lah untungnya jadik cikgu..so cuti bersalin aku adalah 3 bulan termasuk cuti sekolah:) hehehehee...planning baik punya:D
 La La La....~

muka happy..sebab dah cuti:)
sebenarnya sudah malas nak g keje:P eh?
oh,sangat rindu kucing aku,Tehcik n CT yang terpaksa ditinggalkan kat segamat buat sementara waktu:(


so....ape mau buat ye hari ni??:P (statement untuk menjeleskan korang sume)

ok lah...mau makan makan dan makan:P Daaa..~

5 comments:

ikeyz said...

kecoh...
blah la kau....
*jeles*

NuRuL AiN said...

sila jgn jeles:P huhu

apple dilla said...

syok gile!!!
tu la untungnye cikgu
blik keje pun awal
senang nk urus laki :P

NuRuL AiN said...

dilla: tau xpe.senang nak urus laki n anak2:P hehe

Umi said...

saje nak tanya, xnak tukar ke ayat dibawah? kasi tambah, zaheen ke, baby ke... :P

It's My LiFe
me+my life+cats+soul+cake+cupcake+cookies+muffin+recipe+teacher:P