Friday, November 19, 2010

lagi 4 kg!!

oh.lagi 4kg!!:) 

lagi 4kg untuk aku mencapai berat badan asal aku masa zaman anak dara iaitu 45kg :) 
ehem ehem ehem:)
mesti la aku nak muat balik semua kebaya n baju kurung moden aku masa zaman anak dara ok. membazir je kalau tak muat lagi dah. dah la banyak yang baru buat.huhu. seluar jeans? itu dah muat balik dah :D hee..

btw, no diet-diet if u are brestfeeding ok. cian kat baby. aku tak diet pon. makan pon tak pantang. tapi jaga makan gak la. makan tapi bersederhana. pastu..be active walaupon dalam hari. pastu rajin pakai bengkung, tungku n senam yang sesuai. aku  skang pakai bengkung and girdle premium beautiful untuk dapatkan bentuk badan asal :) hehe. pastu brestfeeding pon mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan. trust me. stakat ni aku bagi susu badan je kat zaheen. tak campur ngn susu formula pon. :)


by the way...meh aku tepek satu pic terbaru aku...


me with zaheen yang dah pandai posing n fotogenik;) hehe

.
.
.
ok la,zaheen dah bangun:))
daa;))

5 comments:

maisara my said...

huh...ko yg da beranak punyer senang nak trn...aku ni yg bujang pon payah gile nak trn...jg maan??....mmg tgh jg...huh...

kim salam cium bby zaheen!!!

NuRuL AiN said...

hehe.jgn stress sgt pk bile berat nak turun beb. rilek je. confirm berat turun cpt :P hehe..

Ieja said...

amboi baby zaheen, kalah aunty ija posing tau..hehe :)

Umi said...

caya la... maintain je badan.. =)
berat zaheen terkini berapa?

psst.. nape tak accept akak add kt FB? =)

NuRuL AiN said...

kak umi: ape nama akak kt FB??