Wednesday, February 23, 2011

tiba tiba suara bertukar jadi macam kat iklan fisherman's friend

haha.lawak.aku tadi ngah ngajar sejarah kelas tingkatan 3 *****. kelas second last la. terjerit2 gak sebab budak nya nakal n tak reti dok diam. pastu tengah aku explain tibe2 suara aku boleh jadik macam kat iklan fisherman's friends tu.haha.LAWAK.maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!budak2 ade yang gelakkan n ader yang tahan gelak.aku pon cam nak tergelak.hahhaha.tapi aku buat bodoh je....padahal dalam hati..bengang gile! macam mana la suara aku boleh lari time semua budak tengah pay attention (sebab aku yang suruh pay attention time tu) dengar aku ngajo ni???fisherman's friends.,HELP ME!:P

No comments: