Tuesday, March 1, 2011

4 month of Zaheen :)

Entry ini agak lambat ditulis. yelar...zaheen dah masuk 4 bulan masa 16/2/2011..ni dah bulan mac.bulan ni zaheen dah 5 bulan:)) jap je kan:))


ok2..nak cite perkembangan anak dara aku masa dah umur 4 bulan :


1. dah expert meniarap. kejap2 je nak meniarap. pastu masa meniarap die dah pandai angkat2 bontot n nak capai barang kat depan die
2. suke main ngan kaki die n suke nak makan ibu jari kaki die.comels ok :)
3. dah pandai buat suara ngada2 :P
4. dah pandai pegang mainan / toys die pastu nak masuk mulut die. kuat die genggam.kadang2 tido pon sambil pegang mainan:) pastu aku perasan die dah pandai pass mainan dari tangan kanan ke tgn kiri or kiri ke kanan:)
5. aku perasan die suke tgk upin n ipin. sampai tergelak die tengok.haha.comellllllllllllll
6. skang ni dah boleh bwk die gi shopping. die dah suke dok dlm stroller n tidur jer dlm stroller. kalau bgn, susukan die pastu lama2 pastu die tidur:)

7. suke gigit2:P



ni pic zaheen yang terbaru :)

 berkerut:P
abaikan baju2 yang tak berlipat kat dlm bakul tu:P

 makan kaki:P

 geget2 :P

 err..lapo sebab ibu die asik ngadap laptop:P

ni kalo dah penat main:)
hehe. ok la, tu je update terbaru zaheen:))







4 comments:

maisara my said...

ain...org kt kalo budak isap jari kaki, die nak adik...:p...hahahaha

Lyana@Mely said...

alololo...comelnye...debab btol... mesti sedap pelok..hihiihii

ainazliena said...

gambo yg last tu..tangan cam drumstik KFC ler..gigit skit..

wawa pucca said...

pic last tu comels gilaaaaaaaa


RIDNDU