Monday, June 20, 2011

happy father's day and happy birthday :)

19 june 2011: besday my mom n hari bapa kepada seorang bapa yang first time sambut hari bapa iaitu encik suamiku:)

hepy besday makkkkkkkkkkkk!sayang mak:) 
adiah dah dapat awal2 lagi kan...:) dan hepy father's day encik suamiku syg:)))




20 june 2011 : besday ayahku dan adik kembarku, adek n abang(nama glemer irumah tapi kalau nama betul adib dan arif)


hepy besday ayah ,adek dan abang!! adiah ayah pon dah dapat dari bulan mei lagi. saja bg awal supaya tak lari bajet kalo beli sume adiah serentak ngn adiah mak. owh, adiah adek abg masih dlm perancangan nak bg ape.huhu..




takpe pape nak cerita sangat.sebab arini super duper bz kat sekolah. bukan hari ni je aku rasa. sepanjang minggu ni..selagi sukan sekolah tak habis. arini pon sampai rumah pukul 5.30 petang. ye..dah macam keje pejabat dah. takde OT or gaji tambahan ye. so enjoy the picsss~ (enjoy the pics???enjoy lah sangat .padahal 2 keping gambar jek) huhu


 mula2 belanja encik suami makan pizza.
try order pizza yang baru tu...ape tu nama die? ala yang ader tempura shrimp tu..memang sedap. sekali beli rasa nak lagi:P haha. ni je pic yang ade kat piza tu. gambar piza tak sempat amik sebab dah melantak dulu.huhu. ni first time zaheen dok dalam kerusi baby. habis kerusi tu die geget2. haish..huhu.


pastu buatkan kek untuk encik suami ku sayang sempena father's day..cofee cheesecake with peanuts.memang sedap! encik suami suka!:D yay! owh actually kek ni bentuk LOVE melambangkan cintaku padanya tapi disebabkan malas nak upload pic lagi sebab lambat loading so aku bgtau je lah bentuknya dan korang bayangkan lah sendiri.boleh?:P 


oklah.hari ni super duper penat.tapi sempat lagi update:P haha. ok,nak tdo lah. bapak budak dan budak kuat geget pon dah tido ni...tinggal mak budak je tak tdo lagi ngadap pesbuk n belog:P haha.ok.bye!!!!!:)