Tuesday, June 5, 2012

Bersiaran dari Cititel Mid Valley Hotel...



Assalamualaikum..
lama gak aku tak update blog kan..
padahal cuti sekolah 2minggu:P
malas dan takde mood dan taktau nak cerita pasal ape..=_=



Entry kali ni special sikit...
sebab......
aku update blog dari Cititel Midvalley Hotel guna WiFi Hotel:P
haha.gile jakon:P

 
Aku pergi KL pon sebab ikut encik suami ada training kat sini..Isnin-Jumaat :)
last datang KL ..dua tahun lepas tak silap.,,masa wedding Mel.
encik suami training dari pagi sampai ke petang,
 aku dan zaheen lak shopping and window shopping sampai lebam kat MV :P haha




So,entry kali ni nak cakap pasal bilik kat hotel Cititel Midvalley ni..
btw, kitorang sewa bilik jenis superior..satu malam RM183.
 bilik kecik,tapi tu yang paling murah:P
Sebab....yang tak bestnye pasal training encik suami adalah...
segala kos hotel,makan minum.minyak dan tol kena tanggung sendiri dulu pastu baru claim kat company.
 ish ish ish, macam manalah aku nak bershopping dengan heaven camni??:P





ni bilik tu...nampak kecik dan sempit dari kebanyakan hotel yang biasa aku gi..

 nampak tak laluan depan katil tu kecik je..
pastu tempat pantry die adalah sekali dengan meja TV sebab nak jimat ruang.

ada ruang sikit depan tv ..
kat ruang ni je la untuk ko sembahyang or melantak :P


 wardrobe ..

 toilet..
takde bathtub. nak bathtub kat Cititel ni, sila sewa bilik jenis Deluxe :P

bahagian depan pintu:P




Pada pendapat aku la...bilik ni (Superior Room Cititel Hotel) la,
 hanya sesuai untuk keluarga yang kecik je. 
2 dewasa dan 1 atau 2 kanak-kanak je kot?
 kalau lebih dah sempit dan tak selesa. 
kalau ramai sikit,sewa lah 2 bilik or bilik yang mahal tuu..jenis deluxe room.kalau mampu lah:P hehe.
Tapi kelebihan duduk kat cititel hotel ni adalah...
die bersambung dengan midvalley ,senang sangattt nak shopping. 
turun bawah ke lobby je, pastu ada laluan ke MV.tak sampai 1 minit nak gi MV:P
pastu ada kemudahan komuter kat situ , senang nak pergi mana2, 
tak perlu drive or bersesak or tersesat kat jalan raya :P


oklah,itu shj untuk hari ni,malas nak taip panjang2,
 nak gi jalan ngan budak kecik bawah ni...
.
.
.
.

BAI :)

No comments: