Thursday, August 16, 2012

raya surprise...from husband!:)

thanks dearest husband:)

sempat lagi die buat surprise malam2 camni.
padahal tadi aku siap bebel2 kat die suruh basuhkan toilet,tolong pasang langsir bla bla bla:P
aku lak sibok kemas baju untuk balik kampung:P
pastu dah tolong2 bini, die kene gi keje lakk malam2 ni.
bila si isteri bukak laptop...ade..kad ??
kad raya !
dah lama kot tak bagi kat raya kat encik suami sejak dah kawen ni:P
dulu masa couple,rajin la:P
baca kad raya tu...ala syahdu..terharu la pulakkk..
pstu siap ada bagi arahan suruh cari sumthin' di sesuatu tempat...
cari punya cari...maka terjumpa lah bende alah s3 tuuu:P
haha..
thanks syg!
terharu :)
balik keje cepatt:)
 
love u banyak banyak banyak:)
 
 
 

2 comments:

wawa pucca said...

omg jom whatsappp!

add aku

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah.. bestnye dpt surp mcm tu