Tuesday, October 16, 2012

Nurul Zaheen is two years old today :)

16 oktober 2012,
genap lah umur zaheen 2 tahun :)
selamat hari jadi anak ibu sayang:)
dah besar dah kamu..
tak lama lagi dah nak jadi kakak ..
jadi kakak yang baik tau:)



zaheen..2 years ago..


tibe2 sebak teringatkan masa bersalinkan zaheen kan..
dah besar dah anak ibu:)


beberapa hari sebelum besday zaheen.bwk zaheen swimming.dah xnak pakai pelampung dah sekarang -_-

abah n zaheen di bawah pokok cendawan:P

kelaparan penat swimming:P



oleh kerana oven dah baik, so ibu bolehlah buat kek besday zaheen.sian zaheen..baru tahun ni kot sambut besday.mase 1st besday die tak sambut pon...sebab masa tu aku gi amik ayah aku kat hospital.ayah aku tak sehat..takde feel nak celebrate besday time tu..

kek besday zaheen. snowy cheese cake. sebenarnya nak buat rainbow cake yang warna warni tu ...tapi...malass nak menunggu bakar bayak2 layer:P tak sempat.lagipon..ibu zaheen dah ngidam nk makan snowy cheese cake :P apepon..kek ni sodappppp.lemak berkrim disukai ramai:P




malam 15/10/2012...dah sambut besday zaheen :)
sambut sendiri2 je. takde jemput sape2 pon. 
yg ptg,zaheen nampak happy :) dh paham sikit2 kot:) cam terpinga2 n malu2 pon ade jugak.
ada kisah disebalik topi besday yg zaheen pakai tu...
actually abah die yg beria beli topi besday tu..belum sempat pakai untuk celebrate besday, die dah 'menjahanamkan' topi itu. haha. dan disebabkan nak guna gak topi tu utk bergambar kenangan...abah zaheen telah repair semula topi itu.siap selotep n staple lagi:P haha



lepas potong kek, nangis :P


bday girl..pagi tadi..otw gi rumah pengasuh.

besday girl...lepas jemput dari rumah pengasuh..

hadiah besday dari pengasuh adalah, jatuh 2 kali dan lebam di sebelah mata. hmmmmmmmm.
ni yg rasa nak sangattttttt jaga anak sendiri......


sampai rumah..




selamat hari lahir sayang:)
ibu dan abah sayang kamu sangat2..
ibu doakan segala yg terbaik untuk Zaheen..
jadi anak yang baik dan solehah ye..


lot's of Love,
IBU :)

No comments: