Wednesday, August 14, 2013

raya 2013

assalamualaikum
hari ni dah raya ke-7 baru sempat nak update blog
selamat hari raya semua:)
maaf zahir batin ya;)
jemput datang rumah ;) hehe


raya tahun ni adalah giliran sebelah suami ;)
tapi macam biasa...kami., the BASIRAN's akan bergambar sakan photoshoot pre-raya kalau raya pertama tak cukup korum:P hehe


gambar satu family.tema thn ni : kelabu. tahun ni ade tambah satu anggota keluarga baru..welcome to the basiran's, Dila ;) dan anak aku pon dah bertambah 2 org raya thn ni.heee;)


kami anak beranak:) 

perasan macam baru kawen:P
dan pic kt bawah ni pulak adalah pic sebenar pada hari raya pertama tahun ni.
tak banyak pic pun ...sebab sebelah suami adat bersalam2 minta maaf dan bergambar adalah sebelum sembahyang raya. so sebelum pukul 9.00 pagi dah selesai dah salam2 dan bergambar.zaheen tak bangun lagi time ni:P


anak2 buah yang semuanya lebih besar dan tinggi dariku.haha

oklah itu sahaja nak update.
selamat hari raya aidilfitri kepada semua:)



2 comments:

beta kupu said...
This comment has been removed by the author.
beta kupu said...

Selamat Hari Raya ;)