Saturday, February 20, 2016

tudung raya 2016. shawl bermanik menambah seri si pemakai :)



assalamualaikum semua..
dah lama tak update belog..
sangat busy dengan kehidupan seharian sejak kebelakangan ini..
ini pon curi masa menaip masa anak tdo...hehe



raya tahun ni awal bulan julai...
pejam celik pejam celik..kejap je dah puasa n dah raya.
hehe..
raya tahun ni...aku dalam pantang..haha..tapi tetap nak melaram.of course :p
bagi korang yang sedang mencari tudung atau shawl raya dengan rekaan terkini untuk raya tahun 2016,
bolehlah cuba shawl dari The Bubblepearl

LIKE page The Bubblepearl untuk lebih banyak pilihan gambar.


saya sendiri dah beli 7 helai, kemudian terusberminat untuk menjadi agen The Bubblepearl.
sangat berpuas hati dengan rekaan ekslusif jahitan manik The Bubblepearl.
jahitan juga sangat kemas dan manik tak akan mudah tertanggal.
shawl juga lebar dan labuh , can cover your chest with different style ;)
yang penting anda anda akan tampak elegan dan bergaya.hehe



baru-baru ni TheBubblepearl shawl ade keluar dalam ruangan bisnes dalam suratkhabar sinar harian.

ada muka saya di situ..heee:D
masa ni belum pregnant, so muka nampak slim sikit, sekarang pipiku sudah kembang semangkuk:P haha



ok, the bubblepearl ada 6 jenis design.




cantik-cantik bukan????
berminat boleh whatsapp saya, nurul ain 0137812223. saya adalah agen sah the bubblepearl :)






No comments: