Tuesday, January 26, 2010

sementara tunggu encek suami balik.....

bile bosan tunggu suami balik...ape kate anda berfacebook,berblog hopping or even jawab soalan or kuiz untuk mengisi masa lapang.huhu..~ soalan ni aku cedok dari mane ntah.aku pon tak ingat.

  1. First time you met him - when and where?


jumpe kat KMJ :) kami satu praktikum.praktikum11;)

2. Love at first sight?

nope:P hehe..

3. Who is he when the first time you met him?

Soul-budak nakal kat Pf11,Otai,budak ni gelar die budak skate sebab die terlalu mencapap main skate board kat depan library,n dlu rambut die macam topi keledar @helmet. and selalu ponteng kelas mase kat matrik.huhu

4. How long does it takes for him to ask you out for a date?
em....1st date mase beberapa bulan pas kitorang declare kot:P hehe..janggal gile mase mule2 dating.maklum la xpenah dating.hehe.

5. First place dating?

Kat kafe kat kolej aku kat UPM.die datang ngan member die,ustaz ned.mase tu cuti hari merdeka.die dtg kolej aku pagi tu...dah la tak mandi lagi time tu diorang.hampeh.'sungguh romantik'.naseb muke nampak cam dah mandi.huhu

6. How he proposed?
how ye???die juz cakap JOM KAWEN ujung tahun ni.and i said JOM:P

7. Special date with him?
Erm...setiap kali date pon special:)

8. Changes that he asked you to do?

1. jangan terlalu ikut emosi

2. jangan terlalu pikirkan apa orang lain nak cakap

3. pakai tudung kene tutup dada:P

huhu



9. What is about him that you love so much?
everything:)

but yang paling penting sekali die penyabar,hormat org tua,kelakar,lembut hati, suke n pandai layan budak2:)



10. What is about him that you wish he would change?
plz say to no SMOKE!!!lagi2 bile die keluar ngan kawan2 die yang smoke,die ske nak pancung rokok member die.padahal die dah lame dah stop smoking, i meant dah tak cam dlu..beli rokok n hisap tiap2 hari.die bukan perokok tegar pon..dah lame dah tak bli kotak rokok..die juz smoke bile dikelilingi dgn member2 die yg merokok,tak tahan bau asap rokok kot.tu yang gian nak pancung rokok member.kdg2 tu...member die offer rokok,leh lak die tak tolak... hmm..plz stop smoking for
me n for our baby dear:) lap u;) takmo marah tau i cte ni kt public;) lalala

11. You lose your mind and crack your head when he?
Ntah:P

12. You will smile through your eyes for the whole day when he?

R.A.H.S.I.A ~ huhu

13. Complete below sentences"My love towards my husband is as big as...?

gunung everest?:P huhu..aku bukan pandai nak berayat2 ni:P to my dearest husband...thanks for everything:)) Lap u So So MuCh BebeH;)





p/s: aku dah abeh jawab soklan ni pon encek suami lom sampai2 lagi:P huhu...ni tibe terpikir nak masak ape ye malam ni??ayam masak kicap kot:P hehe

6 comments:

Melissa Mazlan said...

comel=))

apple dilla said...

diorg dtg x mandi?
cess..

NuRuL AiN said...

yup.tak mandi.naseb muke cam dah mandi n tak bau busuk:P huhu..

encik azuwan said...

opsS..pocah rahsio den.

ni keje kamu yek sewaktu ketiadaan ku di rumah!!:P

Farfar said...

ain, kau KMJ? praktikum 11 lak tu. chup2 kau fizik ke bio. sebab kalau fizik, aku prak16. means that kita 1 kuliah!

NuRuL AiN said...

farfar: yup.aku KMJ.pf 11,kuliah 2.huhu.tak sangke 1 kuliah;P ko dlu blok ape?aku blok f.aku dlu low profile je mase kt KMJ.xglamer pon cam soul:P huhu