Tuesday, May 18, 2010

aku tak suka susun dan staple kertas soalan.

tak suka.
dah la banyak helai,bukan sehelai dua saja ye...
aku dah la ajar banyak subjek...sejarah,fizik,seni dan PJK.
sejarah ader 9 muka surat-depan belakang
fizik ade 3 paper.paper 1,paper 2,paper 3..banyak helai tuuuuuuuuuuuu...
seni ade 2 paper..
Pjk pon berhelai2...

tolong2!!ni aku bawak separuh ke umah kertas soalan sejarah.nak mintak tolong encek suami susun n staple kan.

hmm...bz la minggu ni:( dah la aku sebenarnya ada 4th check up hari isnin (17/5/10)..tapi tak sempat pergi sebab majlishari guru habis lewat...pukul 3.30 baru habis.tadi lak ada kelas tambahan..so tangguh 4th check up sehingga ke hari esok.oh ye...aku dah 4bulan++...dah rasa berat perut ni.,..kulit perut rasa tegang je...tak larat rasa nak jalan banyak2...tidur pun sekarang agak kurang selesa kalo tak kena posisi yang sesuai...

ok la...nak susun dan staple kertas soalan sejarah.walaupon malas.tapi kena buat.khamis ni dah start exam.dan paper sejarah adalah hari isnin dan kertas soalan baru siap razor tadi.

5 comments:

maisara my said...

pn ain...kt kan ader pembantu makmal...kertas fizik tu ko mntk tolong ler pembantu makmal tu buatkan...diorg bkn ader keje sgt pon...

NuRuL AiN said...

kat sekolah aku,pembantu makmal tak boleh di kaco or di suruh beri keje.kui3

NuRuL AiN said...

sume cekgu kene wat sendri:((

maisara my said...

hahaha...cian ko....suruh jer...kite boss...wakakakka

NuRuL AiN said...

nak mintak tolong dr diorg memang bole...masalahnye....kalo nak mintak tolong diorang diorg,kne bagi upah.huhu.pendek kate...kene bayo maa.