Wednesday, May 12, 2010

Mia Sara Nasuha -pelakon cilik ADAMAYA

esok last episode ADAMAYA :(




suke tengok cite ni sebab ader amani(mia sara nasuha) yang comel+maya(lisa) yg cantik+adam(sein) yang encem:P hehe.tapi tak suke kat si Dani(faizal ex nana) tu.eeeeeeeee...geram je tengok die dalam drama adamaya tu.xsuka.*tu maksudnya lakonan die berkesan la kan sebab sampai menimbulkan kesan xsuka di hati penonton?*haha


esok cte ni dah abes....so dah xleh tgk la muke comel adik mia sara nasuha tu:( name die pon cantik kan?secomel orgnye:) aku pernah bace2 kat majalah n tenet...ibu2 mengandung yang nak anak die comel ,kena tgk muke2 budak2 n baby2 yang comel:) kira cam petua orang tua gak la ni.hehe.so....aku nak start kumpul gambar budak2 comel dari sekarang n tampal dlm bilik tidur.hehehe.


ni gambo2 pelakon cilik ADAMAYA...adik mia sara nasuha:)) enjoy her beauty n cutiey;))



ni mase baby:cute,chubby n gebu:))
dah besar,slim tu;))


ni mak ayah mia









sangat comel kan mia????
nak anak comel macam mia!!!
walaupon kami suami isteri tidak berkulit putih gebu,tp kalau tengok gambar mia ari2 dpt anak comel macam mia tak ek??:P haha



oh mia,we will miss u!
:)


.
.
.

naseb ader satu lagi cte best kat Tv3 yg belum abes.cte ape???telenovela SHE WOLF-THE LAST SENTINAL...setiap isnin-khamis jam 3.00-4.00ptg:) ske tgk telenovela ni sebab Noah Ortega(name sebenar xtau) yang encem:P jangan marah ye encek suami:P kalo anak laki,nak encem macam Noah:P hehe


.
.
.
.

p/s: mintak2 drama yang ganti ADAMAYA pon besh;)

1 comment:

ija said...

suka jgk tgk adamaya :)
amani sgt cute!

lepas ni penuh la satu bilik dgn gamba baby ek..hehe