Friday, August 20, 2010

gaya kucing aku tidur...Comels :)

hye hye hye..


arini aku terlebih rajin update blog:P meh layankan gambar gambar gaya kucing aku tidur :)


hai :) 
nama saya Tehcik. saya kucing jantan sejati ok. sila jangan salah paham :P
btw, ini muka saya dari depan.hensem kan saya?:P



dan ini pula dari pandangan tepi.
amacam?saya boleh menang Hero Remaja Kucing tak?:P


hye.saya pulak CT.
saya tak pandai bergambar seperti Tehcik.dan saya memang tidak suka bergambar.


 kami adek beradik :)
CT kakak dan Tehcik adek sebab CT lebih matang dan berdikari.
Tehcik lak macam kanak-kanak ribena dan tak matang lagi. dan sangat manja.
*kucing jantan memang manja la.sama la cam org jantan .eh lelaki:P*

kami saling menyayangi walaupon selalu bergadoh.
tengok,tehcik memang adik yang baik sebab jilatkan kakak CT.


ok...itu sahaja pengenalan kucing-kucing aku.motiif dan tujuan sebenar entry adalah tentang gaya kucing aku tidur...so...jom tgk bawah ni.

ini gaya tehcik tidur...



















ok.tehcik memang suka tidue gaya pelik - pelik. 
sangat comel:)
aku suke tgk n amik gambar die tidur:)


dan gaya CT tidur lak...

gaya tidur CT adalah lebih sopan.maybe sebab die kucing betina.so gaya die lebih sopan kot?
dan gaya die tidur memang lebih kurang cam kat atas tu je la selalunya.tak macam tehcik.haha

.

ok.itu sahaja.
COMELS kan diorang tidur?:)

daa~

4 comments:

laskar rainbow said...

wahhh....tomeynyewwww kucing awk.. sy nak culik bolehhh!!! uwaaa..teringat plak kucing sy nama kitty ngan tompok yg tlh pergi meninggalkan sy...:(

maisara my said...

dasyat gle kucing ko tido..posing mautt

akmalhilmi said...

comeyh gile
huhu

Red Ribbon Boutique said...

gileeee comeeeyyy.........
i pon ada tulis pasal kucing i kat blog... suke sgt ngan kucing....