Tuesday, August 24, 2010

menu berbuka hari ini.ok.sila terliur:P

Hye hye hye..lame dah aku tak update blog ek?:P



ok,nak cakap pasal menu berbuka hari ini.memandangkan hari ni ada tetamu...ayah aku dan mak long n famili...so aku decide nak masak special sikit hari ni.ape die???Lontong(nasi impit+sayur lodeh+sambal kacang), nasi putih,sambal jawa n ayam masak kicap dan pencuci mulut...puding susu koktail dan kek pisang lembab:) terliur tak??:P banyak ni nak masak utk petang ni.so perlu kerja keras:P haha.ok,itu je update untuk hari ni.nanti dah siap masak aku upload gambar2 makanan tu ek?:P ok,bye.nak rehat jap.nak kumpul tenaga utk masak:)



1 comment:

diraja22 said...

belum terliur lg barang xde depan mata..