Tuesday, August 10, 2010

pertama kali menyambut ramadhan sebagai seorang isteri :)




Ramadhan kali ni...agak istimewa sket kot.sebab first time sambut puasa sebagai isteri.first time berpuasa bersama suami terchenta.first time masakkan makanan berbuka n sahur untuk suami n bla bla bla:P dan yang pasti...InsyaAllah taun ni puasa aku PENUH :)) hehe.semoga aku larat,sehat dan cergas sepanjang bulan puasa ni..Amin:)




ok...cakap pasal bulan puasa...tak sah kalau tak gi bazaar kan?:P tapi awal2 lagi encik suami dah pesan...kalau boleh die taknak makan makanan beli kt bazaar..nak yang aku masak:P kuang kuang kuang:P ala yang....nak menjamu mata je kat bazaar tu:P huhu..aku ni..takleh g bazaar or pasar malam..agak rambang mata tengok makanan:P beli je lebih..pastu tak larat pon nak makan:P

 bazaar ramadhan


ok...sempena bulan mulia penuh keberkatan ini...aku ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua pembaca-pembaca setia blog aku.(eh,ader ke?ke aku je yang perasan ni?:P hehe) .terima kasih dengan sokongan dan kesetiaan korang semua...terutama kepada my beloved FAGS ,pembaca setia aku,my silent readers , bloggers yang ade backlink aku,letak link blog aku kt blog korang,komen kat blog aku dan followers ku yang dah 61 orang tu. TQ ALL:))




FAGS and my followers..sayang korang ;)


p/s: sempena bulan ramadhan ni..tidak akan ada sebarang post maki hamun ,marah2 ,tak puas hati or sewaktu dengannya:Psemoga ramadhan kali ini lebih baik dari yang sebelumnya..amin:)

10 comments:

Nur Areefah said...

wah best nya pengalaman baru xD
selamat berpuasa :)

Miss Izah Mohamed said...

slmt berpuasa :)

NuRuL AiN said...

tq areefah:)

NuRuL AiN said...

tq miss izah:))

wawa pucca said...

happy puasa mommy

:)

NuRuL AiN said...

happy puasa gak cik kunang :))

ija said...

selamat berpuasa..
sama la ija pon kalau g pasar malam..beli tak mau2 sampai kena tegur ngan star la jgk...hehe :D

apple dilla said...

aku terbalik la plak
mrJ yg beli lebih
aku yg sound :P

NuRuL AiN said...

ija: kite geng:P hehe
dilla: alamak, mr J pon geng ngan aku n ija la:P hehe.ko geng ngan soul la camni.hehe

maisara my said...

n thn ni thn terakhr aku bersahur n berbuka sorg2....insyallah....