Monday, September 20, 2010

yeay....FAGS dah 1 tahun!!! :))


pic diatas di curik dari wall facebook wawa a.k.a ms president:)
klik pic diatas untuk paparan yang lebih jelas:)



tersenyum aku bace wall post facebook wawa hari tu...
actually happy n terharu coz dapat kenal diorang sumer :)

yup...FAGS dah setahun:) kejap je kan masa berlalu?:)


dan betul cakap dilla, dalam masa setahun tu...2 couple dah kawen , 1 dah tunang dan 2 FAGS jr on da way:) n 2 couple lagi sedang planning2 kawen kot?;)  LaLaLa...~


oh ye...mesti ramai yang tertanya tanya kan...apa tu FAGS? actually...memang ramai yang tanya..so..meh aku jawab dalam blog aku dengan merujuk ayat dari mel dan dilla :)



asalnya...FAGS stands for Fiancee and Girlfriends of ScienceComputerGenius..ini diusulkan oleh encik suamiku...Encik azuwan or nama panggilan nya SouL.maksudnye..encik suamiku adalah pengasasnya aka the founder!macam mana die boleh terfikir untuk tubuhkan FAGS? sebab WAGS!!kalau korang minat bola mesti pernah dengar WAGS kan?WAGS ialah  Wives And Girlfriends of Soccer stars. macam kitorang lak...kitorang adalah Fiancee and Girlfriends of ComputerScientistGenius (FAGS).kenapa fiancee?sebab masa FAGS dicipta masa tu baru 2 couple yang dah tunang n yang lain still bf gf..sebab tu gelar FAGS. tapi sekarang dah 2 couple yang dah kawen...tapi FAGS tetap jadi FAGS bukan WAGS :P hehe
 so senang citer..FAGS adalah..
 "gang wifey-fiancee-gfs sciencecomputergenius!"...mel




dan ahli-ahli FAGS adalah...


well..macam mana kami berkenalan sedangkan kami bukan dari satu sekolah, universiti or tempat kerja yang sama.bukan juga dari satu kampung or jiran setaman or sekampung. tapi kami berkenalan dan menjadi sahabat....disebabkan bf bf kami:) Thanks to them :)

"yup, we know each other from our bfs
mereka adalah computer scientist from FSKTM UM & pernah jadi teman serumah" ..dilla
                                 



mereka berkawan,teman sekuliah dan teman serumah..
(from left: star , encik suamiku(soul), alep,jebeng n acop)


dan kami berkenalan dan berkawan baik kerana mereka! :)
(from left: dilla, ija, mel, aku n wawa)



ni lak gambar kami bersama couple masing-masing..:)

ain+soul
 (married)

mel+ alep
(married)

wawa+acop
(engaged)

dila+jebeng
(soon) ^_^

ija+star
(soon) ^_^


KAMI :))

p/s : Sayang kamu semua!:)

10 comments:

wawa pucca said...

semua keje soul !
so brilliant idea!


thanks soul

sayang korang jugak :)

Melissa Mazlan said...

yeayy!
kena buat gathering lagiii:))
sayamg ah semua!


p/s ain, baby ain dah besar watermelon! baby mel baru lemon:P

apple dilla said...

omg terharu gile bace post ni!
sayang korang sume! :D

encik azuwan said...

lepas ni boleh plan honeymoon ramai2.haha..

NuRuL AiN said...

wawa: kan kan kan? thanks to soul:P kena blanje die ni.hehe.

mel: setuju wat gathering lagi:))bile ek?? ala...tak lama lagi besar watermelon lah:P tunggu....~ hehe

dilla: terharu eh?nangis tak?:P hehe

encik azuwan: kena tunggu sume dah kawen baru leh plan honeymoon ramai2;) hehe

ija said...

sayang korang gak! :D

wawa pucca said...

honeymoon sama?

mcm MENARIK haha

wawa pucca said...

sudahlah ija
tak update2 blog haih

Melissa Mazlan said...

FAGS gathering soon.
pas ain habis pantang mel lak yang sarat.
hahaha
habes2, after dah settle semua:P

NuRuL AiN said...

ija: sayang ija lebih kalau ija update blog:P hehe

wawa: kenapa MENARIK ko huruf besar ni??conpius aku.huhu

mel: pas mel sarat, wawa plak sarat:P OOoopss:P