Thursday, December 9, 2010

selendang nikah warna peach for sale!! oh, kasut nikah warna peach pun ada:)

assalamualaikum:)

ehem ehem ehem,...dengan ini aku mengumumkan yang aku nak jual selendang nikah dan kasut nikah (peach colour). aku bercadang nak jual selendang nikah aku memandangkan ramai reader yang ada tanya aku pasal selendang tu .. ramai yang cakap sebab susah nak dapat selendang chiffon silk beaded untuk nikah warna peach. ok, aku paham.sebab aku pon susah nak cari dulu color tu. well, diorang tau pasal selendang nikah aku ni pas baca blog aku pasal cara pakai tudung atau selendang untuk majlis tunang/nikah/sanding. dan ramai yang suruh aku emel pic selendang tu secara dekat untuk tengok manik2 n labuci n warna die dengan lebih jelas.  ok.nah, tengok pepuas ok.
.



 ni pic sebelum nikah :P

selepas nikah:P 
ok, gambar di atas adalah untuk menunjukkan gambar selendang dari jarak jauh dan bukan interframe diri sendiri:P





ni pic selendang tu dari jarak dekat.



ok, ni lak kasut nikah aku...masih baru...pakai sekali masa hari nikah jek.tu pon pakai dalam umah masa sesi bergambar je. tapak die masih suci bersih dari noda2 ok:P


ok.ok..check it out~


item 1: selendang nikah(open for rental also) klik here.

warna: peach
material: chiffon silk with labuci and manik
harga beli: rm150
harga jual: rm100 not including shipping price
condition: still in good condition, masih baru, pakai hanya sekali sahaja 
size: standard selendang

 
item 2: kasut nikah(high heel)-sold

warna : peach
ketinggian: 3 1/2 "
size: 6
jenama: alfio raldo
harga beli: rm 79.90
harga jual: rm35 je
condition: still in good condition. masih baru.pakai sekali jek.

.
.
.
.
FOR SERIOUS BUYER ONLY.



nak beli or ade apa2 nk tanya emel aku, mrsnawuza@gmail.com



SIAPA CEPAT nego DIE DAPAT!:)

10 comments:

::alwaniamalini:: said...

oh oh nape nak jual, x sayang ke? huhhu kenangan tuuuuu

Umi said...

iye la... sayang ye nak jual.. kan ada bby gegirl... leh la bagi bby pakai bila dah besar nti... =)

MurniRaSayang said...

still available ke selendang dgn kasut tu?

NuRuL AiN said...

yup.still available :)

amy said...

I nak beli dear..ada lg tak?

NuRuL AiN said...

amy: ada lagi dear :) u nak selendang ke kasut?:)

mai said...

selendang ade lg ker? u dok mane?

NuRuL AiN said...

mai: ada lagi. i dok pasir gudang:)

M A S R U R A H said...

salam akak
nak tanya veil akak pakai tu beli kat mane? or akak jual sekali ytak.
sy tgh mencari tudung & veil yg sesuai utk baju peach jgk.
serius warna ni susah jugak nk cri.tapi very nice!

NuRuL AiN said...

veil tu mak andam punya la dear...akak jual selendang die je.awak nak?