Tuesday, March 15, 2011

Alhamdulillah...Tahniah Mel! Welcome Aryssa!!:)


Rasenye...masih belum terlambat untuk aku buat post ni untuk Mel :) 
congrats dear:) 
Aryssa sangat comel!!:) 
pipi die leh geng ngan zaheen:) chubby n pipi labuh!!
geram n rasa nak cubit2 n geget je kan? hehe. 
Alhamdulillah, proses deliver u sangat senang:)* boleh la beranak banyak2 pasni:P hehe*
dan yeayy, FAGS dah ada 2 baby. next time giliran wawa,ija n dilla lak:)


lil cutie, Aryssa Qia Sarra
cantik dan sedap nama die;))
.
.
.


actually Mel ada buat entry pasal zaheen sehari selepas zaheen dilahirkan. sangat terharu ok:)
thanks dear:)




anyway, congrats again hot mommy;)
be a gud mom ok:)
im sure you are:)


p/s: Insyaallah cuti sekolah bulan 5 kami akan ke KL untuk melawat Aryssa :)

4 comments:

encik azuwan said...

3..coki paling otai.

azlina aziz said...

Cantik nama, secantik baby nya. Heh, kebetulan, nama yang hampir sama untuk nama my future baby (if gegirl la kan) :D

NuRuL AiN said...

hubby: aah.lupe lak.coki 1st.hehe

azlina: comelkan:) wah..nama sama..mesti pilih nama aryssa gak kn?sedap kn name tu..:)

Melissa Mazlan said...

aww.
terharunya:))
thanks for the post ain:)
wahh. kena lupa sakit yang ni dulu baru boleh beranak yang lain:P
Ok:) Aryssa will be waiting for aunty ain, uncle soul and sis zaheen:)