Wednesday, October 26, 2011

Let Go! #1

salam
aku ada barang nak let go. jual dengan harga murah je walaupun beli mahal T__T 
ada yang beli tapi tak penah pakai pon. ada yang pakai sekali dua je. pastu dah tak pakai dah.
ok,reason nak let go : nak kosongkan almari sebelum pindah rumah baru. plus, memang dah tak pakai dah. so daripada membazir baik aku let go kan. aku baru je iklankan kat mudah.my :) lagipon memang nak cari duit poket lebih demi rumah baru:P huahuahuahuahua



barang 1: tudung sarung/tudung ekin/ instant hijab


warna : merah +hitam+putih. awning colour hitam.
jenis kain: cotton lycra. kain tak rasa panas bila pakai.
size: medium size
jenis tudung: jenis pusing. pusingkan untuk membentuk U kat depan.
(p/s: kalau tak tau jenis tudung pusing camne ,boleh klik SINI )
baru pakai sekali. still in good condition.
awning masih cantik dan terjaga rapi. dun wory:)
harga beli : rm 60. harga jual hanya rm 28 !! 
barang baik tu..mana nak dapat harga camni kan?:)
KOD barang : 001



barang 2 :  tudung sarung/tudung ekin/ instant hijab





warna : kelabu +hitam+putih. awning colour kelabu.
jenis kain: cotton lycra. kain tak rasa panas bila pakai.
size: medium size
jenis tudung: jenis normal : jahit di tengah, macam biasa la jenis tudung camni :)
baru pakai sekali. still in good condition.
awning masih cantik dan terjaga rapi. dun wory:)
harga beli : rm 60. harga jual hanya rm 28 !! 
barang baik tu..mana nak dapat harga camni kan?:)
KOD barang : 002--sold



barang 3 :  tudung sarung/tudung ekin/ instant hijab



warna : coklat + oren +putih. awning colour oren.
jenis kain: cotton lycra. kain tak rasa panas bila pakai.
size: small size. ( sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa)
jenis tudung: jenis normal : jahit di tengah, macam biasa la jenis tudung camni :)
baru pakai dua kali. still in good condition.
awning masih cantik dan terjaga rapi. dun wory:)
harga beli : rm 50. harga jual hanya rm 20 !! 
barang baik tu..mana nak dapat harga camni kan?:)
KOD barang : 003--sold



barang 4 : tudung sarung/tudung ekin/ instant hijab 



warna : peach.
jenis kain: cotton. awning  jenis thai silk.
size: small size. ( sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa. atau boleh juga dijadikn inner tudung bagi orang dewasa)
jenis tudung: jenis normal : jahit di tengah, macam biasa la jenis tudung camni :)
baru pakai sekali, masa nikah. masa tu pakai sebagai inner tudung yang ada awning. still in good condition.
awning masih cantik dan terjaga rapi. dun wory:)
jenama : Ariani
harga beli : rm 40. harga jual hanya rm 18 !! 
barang baik tu..mana nak dapat harga camni kan?:)
KOD barang : 004----SOLD



barang 5 : baju kemeja 




warna dasar : putih. warna bunga: purple+kelabu
jenis kain: cotton. tapi kain die jenis jarang sikit. so kena pakai inner baju kalau taknak sexy sangat :P
size: S
baru pakai dua kali. hubby tak bagi pakai sebab tak berapa nak labuh :P still in good condition.
baju masih cantik dan terjaga rapi. dun wory:)
jenama : Bodytalk
harga beli : rm 69.90. harga jual hanya rm 28 !! 
barang baik tu..mana nak dapat harga camni kan?:)
KOD barang : 005---SOLD



ok,tu je kot untuk malam ni. kalau berminat, emel [at] mrsnawuza@gmail.com. 
tq :)

No comments: