Monday, November 28, 2011

projek besar bersama encik suami :D


projek besar lah sangat kan..padahal buat karipap bersama-sama jek:P
haha


ok, hari ni aku ngidam nak makan karipap. so aku ajak encik suami buat sama-sama. 
actually ni first time aku buat karipap sendiri. 
alhamdulillah , menjadi ! :)
encik suami pon first time buat. tapi encik suami lagi terer mengelim karipap dari aku:P haha
 
 
doh kulit karipap

gigih mengelim karipap

hasilnya....macam2 bentuk ade:P

ni yg versi cantik dan kemas sikit:P

selepas digoreng. sedia untuk dingap:P



aku goreng sikit jek. yg lain aku frozenkan.
senang kalau nk mkn nnt;)
 
 
 
dear encik suami: thanks for helping me :) love u byk2 lah;)


bai!:)

5 comments:

maisara my said...

ko buat aku tringt karipap frosen ibu aku!!!>..waaaaa....ehh..petua frozen, kene goreng skit dl, br frozen kan..kalo ko buat, bgs ler..hehehehe

NuRuL AiN said...

aah,aku dah goreng sket dlu:) thanks mai! mai ko punye karipap frozen mesti sedap kan:)

Ieja said...

pandainya en suami u mengelim karipap..kalah i ok..hehe :P

CIK JATT said...

pandai betul cik abang tu dok kelim karipap. rajin betul turun dapur sama2:)

Nieza said...

salam kenal..sedapnya karipap.saya follow yer:)