Sunday, November 27, 2011

wawa dah kaweng! :P

Actually Puan Wawa aka presiden FAGS dah selamat nikah pada 11/11/11 . 
aku je yang lambat post kat blog:P 
nikah dan sanding di terengganu pada 11/11/2011  , majlis utk kawan2 kat kl 20/11/2011 
dan akhir sekali majlis bertandang pada hari ini, 27/11/2011 kat johor pulak. 
Fuhh, penat seyh majlis banyak2 sangat. 
aku pulak yang terasa penatnye:P hehe


apepon, 
tahniah wawa! dan acop jugak!
*dah banyak kali ucap tahniah , tapi tak kire nak gak wish sekali lagi kat blog*
semoga korang berdua bahagia sampai syurga! Amin:)



wawa+acop

pengantin baru vs pengantin lama :D



kami tiga beranak:)


apepon,wawa dah lepas..tinggal ieja dan dilla je :P 
soon!~~ 
very soon~ 
kan?;)




2 comments:

Nak kaweng! said...

ain.
tang mana nye kami sanding ganu 12.11.11? haha

kami sanding je tros petang 11.11.11 tu.

btw TERIMA KASIH AIN, SOUL ZAHEEN FOR COMING!

thanks for the prezzie too!!!
thanks a lot, hugssssssssss

NuRuL AiN said...

haha.ok,slh paham ni:p nnt aku betulkan blk:P haha..suke2 hati je letak tarikh eK?:P sory babe:) btw,samamasamasamasamasamasamasamabyk2kali