Friday, December 30, 2011

Mencari kedai lampu yang best,cantik,up to date,trendy dan yang penting murah di Johor?? sila pergi ke AVALON top lamp holding sdn bhd:P

wah,bukan main promote aku ni:P
bukan die bayar aku pon.
tapi saje nak share kedai yang best2 kat korang-korang yang cari 
lampu hiasan atau downlight untuk rumah baru :)




aku dah survey banyak kedai lampu gak.
dan kedai AVALON ni menepati citarasa ku.
up to date, modern, trendy with reasonable price! best!:)
actually aku tau pasal kedai ni pon melalu majalah IMPIANA gak.
die ada banyak cawangan, dan cawangan kat kat johor adalah di Johor Jaya. 



kitorang gi malam;)

macam-macam ada:)




rambang mata okey!




dan malam tu jugak kitorang terus beli je lampu kat situ.
sebab dah berkenan sangat dengan lampu-lampu dan harga-harga yang ditawarkan.
sangat berbeza dgn harga kat kedai lampu lain walaupon jenis lampu yang sama.
contohnye ye...lampu downlight jenis petak,kedai lain die jual rm20-30 sekali ngan lampu 18watt.tapi kat AVALON ,die offer hanya rm12.90 sekali lampu 18watt.design yang sama seperti yang kitorang survey sebelum2 ni. dah tentulah kitorang beli terus kan. lagipon sementara stok masih ada.nasib yg kitorang tu masih ade stok. ada design yg dah abis stok. sekejap je! actually, downlight jenis petak ni adalah idaman encik suami.ehem ehem. die mengidam nak lampu downlight jenis petak dan lampu LED :P lampu LED tengah in trend sekarang. jimat eletrik tau lampu LED ni. 1 lampu,1 watt je. tapi harga agak mahal la. yang aku beli tu rm60 satu lampu. ok la,ada yang sampai beratus.  




oklah,tu je kot:) esok dah 31 disember. kejap jemasa berlalu kan?? selamat tahun baru kawan2:) semoga tahun 2012 lebih baik dari tahun 2011. azam tahun 2012 aku macam-macam. paling utama sekali nak MELANCONG! sebab sejak kawin,takde gi melancong mana2. siannn kan?haha.korang pulak, apa azam tahun 2012? :)


p/s:insyaallah kami akan pindah rumah baru pertengahan bulan Januari ,2012.
doakan segala proses pindah rumah kami berjalan lancar:)
amin!:)



p/s lagi: ni alamat kedai tu ,

74, Jalan Dedap 13, Taman Johor Jaya,
81100 Johor Bahru, Johor.
Tel: +607 - 3556909
Fax: +607 - 3556909
Email: johorjaya@avalon2u.com

No comments: