Saturday, December 17, 2011

nak rancang dapat anak lelaki atau perempuan?

korang cuba tgk jadual ni




betul atau tidak? tak perlu lah percaya 100% ye, semuanya kerja Tuhan kan.
baca lebih lanjut kat SINI ye.

p/s: aku punye betul klau ikut jadual tu. aku pregnantkan zaheen umur 25thn. bulan januari zaheen mula terbentuk dan pd jadual pon betul aku akan dapat anak perempuan. 


p/s lagi: so lepas ni...bolehlah planning nak dapat baby boy. maybe umur 28thn kot:P


5 comments:

Ieja said...

baik punya planning ni..haha

betol..tu semua keja Tuhan..kita hanya merancang tapi Dia yang menentukan :)

amal said...

hehe wani punye lelaki. tapi rasa cam pregnant baby girl je hihi..

maisara my said...

ain....tu pon kalo btl2 lekat!!...huahuahua

Melissa Mazlan said...

ain..mel punya pon betul ikut jadual..boleh la rancang boy lepas ni;p tapi tu semua kuasa Allah:) kita merancang je kan:)

storm rider said...

ieja: ieja pon boleh planning guna jadual ni nnt:P haha

amal: wah..mesti berseri2 masa ngh pergnant kalau prgnatkan bb boy:)

mai: btol tu.kalau tak,cuba bulan lain lak:P

mel: yup,aku pon plan nk baby boy:P haha..yup,kita merancang je:) yg penting baby sihat dan sempurna kan:)