Thursday, January 8, 2015

pengalaman bercuti di Jakarta dan Bandung Part 4- finale episode :P


assalamualaikum..
akhirnya...finale episode of pengalaman bercuti di jakarta dan bandung!:P
dan

cant wait babe.cant wait.
aku sendiri tak sabar nak tunggu ending die ok.huhu
sebab dah makin malas nak cerita pasal tu sebab cerita dah basi kan.tapi nak kene cerita gak sebagai kenangan dan juga berkongsi tips utk pembaca sekalian.:P




day 5

masa untuk pulang! yay! dah rindu kat Malaysia tanah air terchenta;)
hari kelima tak kemana-mana.just kemas baju dan barang barang , timbang bagi tak overlimit:P
lepas sarapan kat Hotel, kitorang pon menuju ke airport Bandung yang kecil lagi sempit.huhu
tapi proses kat airport tu kejap je.
sebab upah orang sana buat dan uruskan beg2 kita


masa kat airport bandung. zaheen semangat nak baca buku cerita baru beli kat airport.huhu.

tak sabar nak balik malaysia!


perjalanan dari Bandung ke Kuala Lumpur mengambil masa selama 2 jam. nasib baik zaheen n ziyad tidur sepanjang perjalanan dalam kapal terbang tu. risau gak aku nak handle diorang berdua tu tanpa encik suami.






tapi....sampai kat KLIA2 diorang dah mula meragam..huhuhuhuhuhuhu.
kesimpulannya, penat nye travel bawak budak kecik.haha

lagi-lagi budak kecik ni:P lari sana,lari sini kat airport.ibu dengan poksu amin dah kepenatan dah. si ziyad ni tak penat2
-_-



ok itu je nak cerita, tamat sudah kisah percutian kami.
tak sabar nak bercuti lagi :)



p/s: special thanks to my dad ...sebab uruskan percutian kami kali ini. segala urusan tiket, hotel, makan minum,tourist guide ,pak supir, tempat untuk dilawati...semuanya ayah yang uruskan...tq ayah! hehe.
p/s lagi: ayah aku adalah part time travel agent. berminat nak tanya..boleh emel aku.. mrsnawuza@gmail.com


bai!assalamualaikum!

No comments: