Monday, July 19, 2010

hari ni episod akhir SHE WOLF-THE LAST SENTINEL :(

uwaa....telenovela she wolf-the last sentinel abes hari ni:(
tak dapat la aku tengok muka encem Noah Ortega(Piolo Pascual ) lagi setiap petang pasni;(

aww:P seksinye:D

 encem:)
ok,encik suami...jgn marah ye:P
lagipon cite ni dah nak abes:P


 noah+lyka

 akhirnye...setelah sekian lama aku ikut cite ni...dah last episode pon arini:(
btw,cite ni besh:) tak tipu:))


p/s: actually hari ni aku ada check up kat klinik desa cahaya baru tapi tak pergi coz taknak ketinggalan tengok episod akhir she wolf-the last sentinel(LOBO) :P esok baru g check up:P encik suami, jgn marah ye:) nanti petang ni i masakkan sedap2 untuk berbuka puasa ye:D Hee..:P

1 comment:

azuan said...

minat bebeno nie..

ada gak tgk waktu cuti baru nie hihi