Monday, October 11, 2010

hai:P Bye:D

Tajuk di atas adalah tidak ada kena mengena dengan entry ini. Hanya tercabar dengan kenyataan Melissa Mazlan di facebook :P




klik untuk tumbesaran :D


haha..takde la..saje je ni..bosan2 tunggu tak beranak lagi update la blog kan?:P
lagipon nak bagitau kamu kamu kamu semua yang aku masih belum bersalin :D
baby ku mahu buat surprise da...jadi...TUNGGU.....!!~
dun worry ye,,,akan ku roger2 kalau baby kami dah melihat dunia:)
wish me luck:)
Bye!
 Gud Night!:)


p/s: korang perasan tak baby tcker kat belah kanan blog aku ni dah beranak la:P Tuan Punya blog je belom beranak lagi:P

No comments: