Wednesday, June 2, 2010

Home Sweet Home


aku pernah post entry rumah sewa kami yang pertama.
di mana masa tu rumah kitorang macam padang luas sebab takde perabot lagi:P
nak main bola sepak pon boleh.huhu
so now..presenting rumah sewa kami yang kedua.
sudah ada perabot:)





rumah 2 tingkat
corner lot
ada laman yang luas
rumah baru..owner tak pernah duduk,kitorang yang rasmikan rumah ni.
sewa sebulan RM380.agak murah kan?

ok.itu saje.sekian:D


7 comments:

eflizaa said...

rumah 2 tingkat,corner lot nak dpt kat bangi @ kajang with that price..xdpt la jek...adess...dok umah xde tanah je la nampak gayenye...

encik azuwan said...

so jom keje kt johor..haha.

iela said...

hoh.. bukan agak murah tapi amat murah!
Kalo kat shah alam ni jgn mimpi la nak dpt harga camtu.. adehh..

NuRuL AiN said...

ef: jom ar keje kat pasir gudang cmtu:P hehe

encik azuwan: I LAP U(ok.takde kaitan):P hehe

iela: hehe.lagipon owner adalah member suami.tu yg dpt murah gak kot.umh sewa sebelum ni yg lebih kecik+buroks pon dah rm450.lebih mahal dr yang skang.ape2hal pon,alhamdulillah:)

Test said...

kita ada tikar yang sama:))
kitaorg sewa rumah double-storey hse macm korg tapi x la corner lot.

rm 650:(

Melissa Mazlan said...

nape dia keluar test?
hahahaha.
lets changed it to melissa mazlan saya:)
*refer tothe comment above*

NuRuL AiN said...

la...mel rupenye Test tu:P ingatkan sape:P hehe.awat die keluar test lak?haha.tikar same eh?tak sangke taste kite berdua same;)) hehe