Monday, December 31, 2012

Entry terakhir 2012 : 2012 Highlights

Assalamualaikum..
hari ni 31/12/12..hari terakhir tahun 2012.
aku pon nak buat entry terakhir utk tahun 2012.
saje untuk kenangan:P
so entry hari  ni adalah pasal 2012 highlight dalam hidup aku...



1)pindah rumah baru, rumah kami sendiri.Alhamdulillah.tarikh pindah 21/1/2012. masa tu tengah cuti raya cina..so, bermulalah episod aku di blog menaip kisah home reno & deco untuk rujukan ku pada masa hadapan ,dan juga untuk rujukan korang2:)

our home sweet home..:)







3)pregnant kali kedua! accidentally:P haha.rezeki sebenarnya:) dapat tau pregnant masa pagi hari guru ,buat UPT di rumah. double line yang sangat jelas. rupenya baby dah 7 weeks time tu. alhamdulillah:) 
masa hari guru 2012..time ni tengah pregnant 2nd baby  7 weeks. slim lagi masa ni:P sekarang......err.....:P



4) Zaheen dah 2 tahun! :) kejap je masa berlalu.teringat lagi masa mengandung dan bersalinkan die tahun 2010..so tahun  ni first time sambut birthday zaheen..tapi sambut kami bertiga jek..takde birthday party lagi. tunggu die besar sikit;)




5) Jalan-jalan 2012. sesungguhnya kami laki bini sangat jarang or dengan kata lain tak pernah atau tak berkesempatan lagi berholiday sakan sejak kahwin. honeymoon pon tak pernah lagi.  kesian kan. macam2 halangan. atau belum ade rezeki lagi? setakat jalan2 dekat-dekat pon dah kira jalan-jalan dah bagi kami. :) takpe,rezeki orang lain-lain kan..(ayat sedapkan hati;p hehe)
 * Zoo melaka

time ni zaheen tak banyak rambut lagi:P hehe

* KL: Aquaria,KLCC

-actually encik suami ada kursus seminggu kat KL masa tu. kebetulan kena waktu cuti sekolah. so aku ikutlah sekali. sempatlah pergi Aquaria,KLCC masa hari baru sampai KL tu (ahad). Isnin-jumaat, encik suami kursus sampai petang. aku n zaheen lak jalan2 kat midvalley sampai lebam:P nasib stay kat Cititel je, so senang nak gi MV,takde lah boring sangat terperap kat bilik je.



muka penat.

pergi aquaria,klcc naik lrt n komuter ok masa tu.saja nak mengimbau masa zaman bercinta. dan hasilnya...sangatlah memenatkan,lagi2 masa tu zaheen tengah lasak. aku lak masa tu ngah pregnant 3 bulan. sangatlah penat dan tak larat:P haha

* hello kitty town 

last berjalan sakan sebelum sarat :P masa ni pregnant 7 month.

5) accident masa penghujung bulan oktober. di langgar dari belakang semasa tengah berhenti di traffic light lampu merah. masa tu tengah pregnant 7 bulan.alhamdulillah, kami takde ape2..cuma kereta teruk dan sampai sekarang kereta tak siap lagi:(

keadaan kereta ku selepas accident.sob..sob..T_T



ok, apa highlight 2012 korang pulak?:) semoga 2013 ku lebih baik dari tahun 2012 ku . InsyaAllah:) btw, apa azam 2013 korang?;)) bai, assalamualaikum:)

4 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. comelnya awak dan anak! tengah preggy kali ke-2 ya. jaga kandungan awak elok2 ye. bestnya ada baby :)

*salam perkenalan ye

storm rider said...

sheila: Waalaikumussalam sheila:) thanks sheila!:) u take care too:) salam perkenalan jugak:)

Sheila Salim said...

Sheila follow awak ye. hehe. anyway awak jual shaklee eh? ada kan set untuk mudah hamil? hehe. sheila teringin nak cuba .. kalau boleh email sheila details boleh?

sheilashahfiekry@gmail.com

storm rider said...

ok,nnt saya emel ye:)